За България

Web site: http://www.zabulgaria.org/
  • Web site: http://www.zabulgaria.org/
ЗаБългария е трибуна за набиране на финансова подкрепа за идеи, които са уникални, носят иновативност, или имат обществено отражение.

Мисия

ЗаБългария дава шанс на хората да бъдат повече от мечтатели и да бъдат активни в преследването на своите идеи.

Описание

Когато у човек се зароди добра идея, много често несигурността около това дали тя ще се хареса, как ще се финансира, колко време ще отнеме и по какъв начин ще се осъществи надделява, докато идеята не остане само мечта. На ZaBulgaria.com всеки с идея, която заслужава подкрепа, може да я представи, да намери съмишленици, да я популяризира и да набере средства за реализацията й. Идеите могат да бъдат насочени към развитието на уникален собствен бизнес, представяне на изобретения, проекти, свързани с изкуството, безвъзмездни публични начинания и други.

Обща информация

Създайте проект за реализация на ваша идея - било то за пребоядисване на пейките в парка, засаждане на дръвчета, поставяне на стойки за колела в квартала, или пък за представяне на ваша идея за филм, музика, представление. Човек е толкова голям, колкото големи са идеите и мечтите му, за това не се страхувайте да ги реализирате. Ако вашето умение е да приготвяте неповторими сладки и това ви прави щастливи, чрез ЗаБългария можете да разберете дали имате потенциал да превърнете това хоби в успешен бизнес, с който да радвате и себе си, и останалите. Всяка оригинална идея или умение, в което сте по-добри, има потенциал за успех - не се колебайте да го споделите с нас.

Приятели на коалицията

Виж всички приятели