Стани доброволец


Да си доброволец е страхотно! 

 

Можем да изпишем много красиви мисли за доброволчеството и служенето, но
истината е, че няма значение кой велик ум се е произнесъл преди нас по темата.

 

Истината е една!
 

Унищожаването на природата се отразява на всички нас!

     Опазването й пък зависи от всички нас! 

Природозащитните организации, дори и такова обединение като Коалиция "За да остане природа в България" обикновено водят битки на няколко "фронта" едновременно. Затова и винаги са ни нужни свежи сили, които да ни помогнат в процеса. 

А как можете да го направите?   


Понякога ни трябват хора за вече планирани акции - за да говорят с граждани,
да разпространяват материали, да събират подписи на петиции, или дори да ни помогнат
с пренасянето на оборудване ( столове, щендери, листовки и прочие).

Друг път имаме нужда от преводачи за важни становища или прессъобщения, които искаме да стигнат до медии и експерти извън страната. Тук често става дума за превод на специфични термини както от гледна точка на биоразнообразие ( видове, местообитания), така на правото. 

Все по-необходими в днешно време са хора с ярки идеи, които могат да ни вдъхновят за нови начини, по които да представим работата си и да достигнем младежката публика. Това могат да са както дизайнери, които да ни помогнат в оформлението на постове, визии и материали, така и запалени по дигиталния маркетинг, а защо не и инфлуенсъри.

Винаги имаме нужда от юристи, които да ни помогнат в по-сложни случаи.

А и от качествени визуални материали - фотографии и видео, както по конкретни теми, които ни вълнуват в момента ( казус, посегателство над природата), така и просто красиви кадри на редки и ценни видове и местообитания, които да ни помогнат да привлечем съмишленици за каузата на опазената природа. 

Със сигурност, имаме нужда и от доброволци с други умения, за които дори не подозираме, но така е в 21 век.
Така че, ако каузата на Коалиция "За да остане природа в България" е и ваша лична кауза, следвайте ни, споделяйте нашето съдържание, а ако искате да се включите по-активно, пишете ни какви са интересите ви и ние ще ви изпратим възможности за участие в наши инициативи.

Очакваме ви на forthenaturebg@gmail.com

Регистрирай се сега


Моля, изберете група/групи