WWF и Кино Арена с благотворителна прожекция на Кунг-Фу Панда 3

WWF България
09 Март 2016
3192
WWF и Кино Арена с благотворителна прожекция на Кунг-Фу Панда 3
Сега Поу се впуска в още по-голямо приключение – да се превърне сам в кунг-фу учител и да помогне на десетки очарователни панди да спасят селото си от злодей със свръхестествени сили.

И докато той мери силите си с това предизвикателство, пандата на WWF в България трябва да успее да опази старите ценни гори, които са дом на други застрашени животни. Без гори няма да имаме чист въздух, вода и възможности за прехрана. Горите са един от най-могъщите ни помощници в смекчаването на климатичните промени. Затова помощта на всеки един от нас е наистина важна.

Благодарение на Александра Филмс и Кино Арена, WWF организира предпремиерна благотворителна прожекция на „Кунг-Фу панда 3“. Прожекцията ще се състои само на 16 март, от 19:00 ч., в Кино Арена Делукс България Мол на бул. „България“ 69 в София.

Резервацията на билети вече е възможна в сайта на Кино Арена. Цената на билета за възрастни и деца е 13 лв. Очилата за 3D прожекцията се заплащат допълнително.

Филмът ще бъде озвучен с Долби Атмос – най-значимото постижение във филмовия звук. Звуковият ефект следва движението на камерата и така се създава естествена и по-близка до реалния живот среда.

Събраните средства ще бъдат използвани за проучване и идентифициране на стари гори у нас. Целта е да се установи кои са най-ценните сред тях и те да бъдат оставени без човешка намеса.

Не пропускайте тази прожекция на дългоочаквания филм, защото само на нея ще имате възможност да се снимате с голямата панда, както и да участвате в томбола за 10 плюшени играчки панда от WWF, като регистрирате билета си.

Ако пък не успеете да подкрепите WWF в деня на благотворителната прожекция, можете да го направите по всяко време онлайн на дарителския уебсайт на организацията.